Ο αρχικός σταυρός υλικών πληρώσεως της Κορέας Revolax δερμικός σύνδεσε τη Hyaluronic όξινη έγχυση 24mg/Ml

Ο αρχικός σταυρός υλικών πληρώσεως της Κορέας Revolax δερμικός σύνδεσε τη Hyaluronic όξινη έγχυση 24mg/Ml

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κορέα
Μάρκα: Revolax
Πιστοποίηση: CE ISO
Αριθμό μοντέλου: Πρόστιμο, βαθύ, υπο--q

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 2 κιβώτια
Τιμή: usd38~usd42
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1. Σύριγγα 1*1.1ML 2.two (1ml) και δύο βελόνες σε μια φουσκάλα PVC. 3.carton κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5~7 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 κιβώτια την εβδομάδα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2 έτη όνομα προϊόντων: Δερμικό υλικό πληρώσεως Revolax με τη λιδοκαΐνη
404 Not Found: Αντι-γήρανση, αντι-ρυτίδα Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Επίδραση
Μορφή: Μορφή πηκτωμάτων Περιεχόμενο: 24mg/ml
Υψηλό φως:

Δερμικό υλικό πληρώσεως της Κορέας Revolax

,

δερμικό υλικό πληρώσεως 24mg/Ml Revolax

,

χειλικό υλικό πληρώσεως 24mg/Ml revolax

Περιγραφή προϊόντων

Ο αρχικός της Κορέας υλικών πληρώσεως σταυρός υλικών πληρώσεως Revolax δερμικός σύνδεσε τη hyaluronic όξινη έγχυση 24mg/ml

Δερμικό υλικό πληρώσεως Revolax:


Το Revolax είναι ένα διασυνδεμένο υλικό πληρώσεως ιστού εκταρίου μαλακό. Με την έγχυση ενός συγκεκριμένου ποσού του προϊόντος Revolax στο πρόσωπο, μπορεί να αφαιρέσει τις του προσώπου ρυτίδες και να αποκαταστήσει ένα ομαλό πρόσωπο. 1Revolax1 είναι ένα βιοδιασπάσιμο, high-viscosity, μη-ζωικός-παραγόμενο του προσώπου υλικό πληρώσεως εκταρίου. Για την αφαίρεση των βαθιών ρυτίδων στο πρόσωπο, όπως οι nasolabial πτυχές, και τις του προσώπου τροποποιήσεις όπως το μάγουλο παχουλό, το χείλι παχουλό και το πηγούνι παχουλό, ένα ανθεκτικότερο και αποτελεσματικό προϊόν έχει αναπτυχθεί. Αυτό το προϊόν εγχέεται συνήθως στο βαθύ στρώμα dermis ή το μέσο στρώμα του υποδόριου ιστού.

Οι λεπτομέρειες:

Ο αρχικός σταυρός υλικών πληρώσεως της Κορέας Revolax δερμικός σύνδεσε τη Hyaluronic όξινη έγχυση 24mg/Ml 0

Εμπορικό σήμα Revolax με τη λιδοκαΐνη
Voluma 1.1ml
Τύποι Πρόστιμο, βαθύ, υπο--q
περιεχόμενο 24mg/ml

Το ίδιο το προϊόν είναι της υψηλότερης ποιότητας και στην ισοτιμία με τους όλους ανταγωνιστές υψηλών σημείων του. REVOLAX έχει μια κατηγορία ΙΙΙ CE έγκριση που τα μέσα, η γραμμή παραγωγής έχουν ελεγχθεί λεπτομερώς για να δουν εάν συναντούν την υγεία της ΕΕ, την ασφάλεια και τους περιβαλλοντικούς κανονισμούς για τις ιατρικές συσκευές. Αυτοί οι αυστηροί έλεγχοι είναι απαραίτητοι για τα ιατρικά προϊόντα για να διανεμηθούν στην Ευρώπη. Η σφραγίδα έγκρισης CE επίσης σημαίνει ότι REVOLAX είναι σύμφωνα με τις νομοθεσίες της ΕΕ και μπορεί επομένως να σταλεί σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Όλα τα προϊόντα REVOLAX υποβάλλονται στους ακριβείς ποιοτικούς ελέγχους και τις διαδικασίες διάλυσης για να ανταποκριθούν στα πρότυπα του ISO. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που μπορεί εύκολα να παίξει στα Μεγάλα Πρωταθλήματα των δερμικών υλικών πληρώσεως.

«Revolax» είναι ένα διασυνδεμένο ποιότητα δερμικό υλικό πληρώσεως, το οποίο έχει τις κλινικές/συγκριτικές μελέτες στις οποίες έχει συγκρίνει με σημαντικά σφαιρικά εμπορικά σήματα συμπεριλαμβανομένου Juvederm, όπου το προϊόν πολύ ομοιόμορφα αντιστοιχείται όταν την ποιότητα, τη μακροζωία και την ευκολία - - χρήση.

«Revolax» είναι ο αριθμός που 1 νοτιοκορεάτης έκανε το δερμικό υλικό πληρώσεως και έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ολόκληρη την αισθητική βιομηχανία, Revolax όχι μόνο γίνεται με τα υψηλότερες ποιοτικές συστατικά και την επιστήμη, είναι επίσης το χαμηλότερο διατιμημένο διασυνδεμένο δερμικό υλικό πληρώσεως στη βρετανική αγορά! Ποια μέσα παίρνετε να περάσετε αυτά αποταμίευση προς τους πελάτες σας χωρίς χαμήλωμα των προτύπων σας και να αυξήσετε το εισόδημά σας συγχρόνως.

Δοκιμάστε Revolax για να δείτε σήμερα τι η αναστάτωση είναι για!

Ο αρχικός σταυρός υλικών πληρώσεως της Κορέας Revolax δερμικός σύνδεσε τη Hyaluronic όξινη έγχυση 24mg/Ml 1

RFQ

1)
Q: Τι είναι δερμικό υλικό πληρώσεως Revolax;
Α: Το δερμικό υλικό πληρώσεως Revolax είναι καθαρό διασυνδεμένο 100% εκτάριο από το biofermentation και η συγκέντρωση είναι 24.0mg/ml. Είναι εύκολο να αποκτηθούν τα τέλεια αποτελέσματα με τη γρήγορη και ασφαλή επεξεργασία.
2)
Q: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του εκχύσιμου δερμικού υλικού πληρώσεώς σας;
Α: Κανένα ζωικό συστατικό καμία δοκιμή αλλεργίας δερμάτων δεν χρειάστηκε τη μακράς διαρκείας σειρά προϊόντων αποτελεσμάτων βιοδιασπάσιμη, μη μόνιμη πλήρη
3)
Q: Πώς είναι η ποιότητα υλικού πληρώσεώς σας;
Α: Κερδίσαμε την καλή φήμη και το θετικό ανατροφοδοτεί από τον πελάτη μας σε όλο τον κόσμο ειδικά Ευρώπη και ΗΠΑ. Μας ελάτε σε επαφή με, μπορούμε να σας στείλουμε κάποιου πελάτη ανατροφοδοτούμε για την αναφορά σας.
4)
Q: Πόσο καιρό η επίδραση του hyaluronic οξέος διαρκεί;
Α: Τα αποτελέσματα της επεξεργασίας με Revolax είναι μακράς διαρκείας αλλά μη μόνιμα. Τα μεμονωμένα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από ποικίλους παράγοντες, π.χ. θέση της εφαρμογής και η ηλικία του ασθενή, ο τύπος δερμάτων, οι όροι δερμάτων, ο μεταβολισμός και ο τρόπος ζωής. Στις περισσότερες περιπτώσεις η επίδραση διαρκεί για 6 - 24 μήνες.
5)
Q: Υπάρχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες πιθανές;
Α: Οι δευτερεύουσες περιπλοκές μπορούν να εμφανιστούν, αλλά είναι γενικά ελαφριές και εύκολο να διαχειριστούν. Παρενέργειες υλικών πληρώσεως Revolax οι εκχύσιμες δερμικές περιλαμβάνουν τη δευτερεύουσες διόγκωση, την ερυθρότητα και ίσως κάποια ήπια ταλαιπωρία στο μέρος εγχύσεων. Οι εμπρηστικές αντιδράσεις μπορούν να διαρκέσουν μέχρι και τις εβδομάδες σε σπάνιες περιπτώσεις.
6)
Q: Μπορεί το εκχύσιμο δερμικό υλικό πληρώσεώς σας να χρησιμοποιηθεί μετά από την επεξεργασία λέιζερ ή κάποια άλλη πλαστική χειρουργική;
Α: Εάν έχετε τη πλαστική χειρουργική πρόσφατα, πρέπει να περιμένετε την πληγή σας ή να κόψετε για να θεραπευθείτε εντελώς. Αφότου θεραπεύεται το δέρμα πίσω στον κανονικό όρο, μπορείτε να πάρετε το εκχύσιμο δερμικό υλικό πληρώσεως.
7)
Q: Μπορώ να έχω ένα δείγμα;
Α: Ναι, φυσικά, το δείγμα είναι διαθέσιμο, αλλά λόγω της ακριβής αξίας, το δείγμα δεν είναι ελεύθερο.
8)
Q: Πόσες ημέρες για την αποστολή;
Α: Συνήθως εμείς που στέλνουμε το υλικό πληρώσεως από το EMS, DHL ή τη Fedex. Θα διαρκέσει περίπου 3-10 ημέρες.

Παρακαλώ προσθέστε το whatsapp μου για να πάρετε περισσότεροι:

Elsa +8613153138022

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ο αρχικός σταυρός υλικών πληρώσεως της Κορέας Revolax δερμικός σύνδεσε τη Hyaluronic όξινη έγχυση 24mg/Ml θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.