Hyaluronidase εγχύσεων Liporase λύση σκονών για Dissloving

Hyaluronidase εγχύσεων Liporase λύση σκονών για Dissloving

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κορέα
Μάρκα: Liporase
Πιστοποίηση: CE ISO

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κιβώτιο
Τιμή: usd50
Συσκευασία λεπτομέρειες: κάθε κιβώτιο έχει 10vials
Χρόνος παράδοσης: 5~7 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 κιβώτια την εβδομάδα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

όνομα προϊόντων: Hyaluronidase Λειτουργία: αφαιρέστε την παραμονή hayluronic οξύ
Υλικό: Hyaluronic όξινο Lyase 404 Not Found: αφαιρέστε το σώμα που παραμένει hyaluronic οξύ
Μορφή: Άσπρη σκόνη Χρήση: πρόσωπο και σώμα
Όγκος: 10vial/box Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2years
Υψηλό φως:

Hyaluronidase Liporase λύση σκονών

,

Hyaluronidase λύση σκονών για Dissloving

,

Hyaluronidase liporase Dissloving

Περιγραφή προϊόντων

Hyaluronidase εγχύσεων Liporase λύση σκονών για το Hyaluronic όξινο δερμικό υλικό πληρώσεως Dissloving

Hyaluronic όξινο lyase, επίσης γνωστό ως hyaluronidase ή «Hyaluronidase για την έγχυση», είναι ένα είδος ενζύμου που μπορεί να υδρολύσει το hyaluronic οξύ. Hyaluronic όξινο lyase είναι ένα φυσικό ένζυμο, το οποίο έχει την επίδραση υδρόλυσης στο hyaluronic οξύ.

Αποβάλλει τις εγχύσεις των ακατάλληλων μερών και αποβάλλει την υπερβολική έγχυση του hyaluronic οξέος, με συνέπεια το ποσοστό of90% αποβολών. Χρησιμοποιείται κυρίως για να επισκευάσει την αποτυχία της hyaluronic όξινης διαμόρφωσης.

Το Hyaluronic όξινο λυτηκό ένζυμο είναι μια ουσία που διαλύει το hyaluronic οξύ. Μετά από τη hyaluronic όξινη έγχυση, δεν αισθάνεται πολύ καλό μετά από cosmetology. Μπορεί να διαλυθεί στο hyaluronic οξύ μέσα σε 48 ώρες, και έπειτα το μπορεί να γεμίσουν με το hyaluronic οξύ πάλι.

Η έγχυση Liporase είναι μια ουσία διάδοσης. Χρησιμοποιείται με άλλα φάρμακα που δίνονται κάτω από το δέρμα για να βελτιώσουν τη λήψη τους από το σώμα. Αυτή η μέθοδος παράδοσης φαρμάκων χρησιμοποιείται μόνο όταν δεν μπορεί το φάρμακο να δοθεί δί εγχύσεως σε μια φλέβα. Η έγχυση Liporase χρησιμοποιείται επίσης για να αυξήσει την απορρόφηση των ρευστών ή των φαρμάκων που εγχέονται στο δέρμα σας. Χρησιμοποίησε επίσης για να βοηθήσει να βελτιώσει την απορρόφηση των ραδιενεργών ουσιών κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας αποκαλούμενης υποδόριο urography.

Hyaluronidase εγχύσεων Liporase λύση σκονών για Dissloving 0

Όνομα προϊόντων
Hyaluronidase Liporase έγχυση
Κύριο συστατικό
Hyaluronic όξινο Lyase
Λειτουργία
αφαιρέστε το σώμα που παραμένει hayluronic οξύ
Συσκευασία
10 φιαλίδια σε ένα κιβώτιο
Όγκος
1500units/vial
Προέλευση Κορέα

Hyaluronidase Liporase: διαλύστε τα δερμικά υλικά πληρώσεως
Hyaluronidase Liporase γίνεται στην Κορέα. Χρησιμοποιείται για να διαλύσει τα hyaluronic βασισμένα στο οξύ δερμικά υλικά πληρώσεως που έχουν τοποθετηθεί ανακριβώς, υπερβολικά, ή άνισα. Hyaluronidase χρησιμοποιείται επίσης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπου το δερμικό υλικό πληρώσεως έχει εγχθεί ακούσια σε μια αρτηρία προκαλώντας το κλείσιμο του ανεφοδιασμού αίματος. Εγχέεται στην εγγύτητα του δερμικού υλικού πληρώσεως που πρέπει να διαλυθεί.
1 κιβώτιο: 10 φιαλίδια μπορούν να αγοραστούν χωριστά
Κάθε φιαλίδιο περιέχει 1.500 I.U. hyaluronidase για να είναι μίγμα με 3cc αλατούχου.

Hyaluronidase εγχύσεων Liporase λύση σκονών για Dissloving 1

Χρήσεις Hyaluronidase της έγχυσης:
Για να αφαιρέσει το υλικό πληρώσεως, hyaluronidase μπορεί να εγχθεί για να διαλύσει το hyaluronic οξύ στα δερμικά υλικά πληρώσεως.
Για να αυξήσει την επίδραση η έγχυση, hyaluronidase μπορεί να προστεθεί στα κοκτέιλ της παχιάς λειώνοντας έγχυσης.
Hyaluronidase συνδυάζεται συχνά με το τοπικό αναισθητικό για να αυξήσει τη διάχυση του τοπικού αναισθητικού.

Διαδικασία Hyaluronidase της έγχυσης για το υλικό πληρώσεως που διαλύει:
Το μίγμα 3cc αλατούχου σε 1 φιαλίδιο Hyaluronidase, αυτό θα μπορούσε disslove 3cc του hyaluronic οξέος.
Hyaluronidase εγχέεται, μαζί με τη λιδοκαΐνη (και μερικές φορές την επινεφρίνη), στην περιοχή όπου το υλικό πληρώσεως πρέπει να διαλυθεί.
Το Hyaluronic όξινο υλικό πληρώσεως θα αρχίσει να είναι διαλύει αμέσως, και θα είναι απορροφά από το σώμα σε μερικές ώρες.
Τρίψτε την περιοχή όπου αντιμετωπίστηκε για 15 λεπτά κάθε μέρα και 7 ημέρες σε έναν ρόλο, εφαρμόζει την καυτή συσκευασία μετά από το μασάζ.

Προσοχή:
Έχουν υπάρξει μερικές εκθέσεις ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να έχουν μια αλλεργία hyaluronidase, το οποίο συμβαίνει σε εκείνοι που είναι αλλεργικοί στα τσιμπήματα μελισσών.

Το Hyaluronic όξινο ένζυμο δεν μπορεί να εγχθεί μέσα σε 48 ώρες μετά από την έγχυση της botulinum τοξίνης επειδή το hyaluronic όξινο ένζυμο προωθεί την αυστηρή διάχυση της botulinum τοξίνης.

Για να αποφύγουν μερικούς οξύ και χρόνια αρρώστια, υπάρχουν ακόμα μερικοί φιλοξενούμενοι φαρμάκων προφορικά, ειδικά που έχουν μια ιστορία των αλλεργιών.

Το διάστημα μεταξύ της έγχυσης του hyaluronic οξέος και της έγχυσης του hyaluronic οξέος είναι γενικά ασφαλές σε διαστήματα μιας εβδομάδας. Εάν μια έκτακτη ανάγκη εμφανίζεται, το διάστημα είναι 72 ώρες. Αυτό συσχετίζεται με την απορρόφηση του φαρμάκου.

επεξεργασία υπερβολικής δόσης

Η υπερβολική έγχυση μπορεί να προκαλέσει το τοπικό οίδημα, αλλεργικές εκδηλώσεις: ερύθημα, ναυτία, εμετός, ίλιγγος, γρήγορος κτύπος της καρδιάς, και μειωμένη πίεση του αίματος. Σταματήστε το φάρμακο αμέσως και την ενθαρρυντική θεραπεία χρήσης. Οι πρώτες βοήθειες μπορούν να είναι χρησιμοποιημένα αδρεναλίνη, corticosteroids και antihistamines.

Διαλυτοποιημένη δοκιμή δερμάτων

Η δοκιμή δερμάτων λυζίνης, παίρνει την ενδοδερμική έγχυση 0.02ml της συγκέντρωσης 150u/ml του υγρού, όπως η παρουσία αναφυλαξίας ψευδο-ποδιών μέσα σε 5 λεπτά, που διαρκεί 20-30 λεπτά, και που φαγουρίζει την αίσθηση, που παρουσιάζεται όπως θετική. Εντούτοις, το παροδικό ερύθημα εμφανίζεται τοπικά λόγω vasodilation και δεν είναι θετικό.

Αποθήκευση του ρευστού διαμόρφωσης:

Το Liporase (έγχυση Liporase) πρόβειο παρέχεται αποστειρωμένος ως 200 μονάδες μιλ. USP πρόβειου Liporase μη-που συντηρούνται, 1,2 μιλ. σε ένα μιας χρήσης φιαλίδιο γυαλιού 2 μιλ. μια λαστιχένια σφραγίδα πωμάτων και αργιλίου.
●Προστατεύστε από το φως.
●Κλειστό φιαλίδιο καταστημάτων στο ψυγείο σε 2° σε 8°C (35° σε 46°F).
●Μην παγώστε.
●Αποθήκευση του υγρού διαμόρφωσης: Διατυπωμένο lysozyme είναι εξαιρετικά ασταθές στο διάλυμα ύδατος και πρέπει να προετοιμαστεί πριν τη χρήση. Η υπόλοιπη λύση μπορεί να αποθηκευτεί στις θερμοκρασίες κάτω από 30 βαθμούς για 2 εβδομάδες, αλλά εάν είναι αποχρωματισμένη ή κατακρημνισμένη, δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Η επιχείρησή μας

Το Fosyderm είναι μια επαγγελματική επιχείρηση που εστιάζει στην ανάπτυξη ιατρικού και για να μεταχειριστεί τα σημάδια της γήρανσης. Αποτελούνται από το διασυνδεμένο hyaluronic οξύ από ένα μη ζωικός-βασισμένο πήκτωμα εκταρίου. Το πήκτωμα είναι σαφές, άχρωμο και βιοδιασπάσιμο. Τα προϊόντα αναπτύσσονται στις ομαλές περιλήψεις και τη ρυτίδα, του προσώπου περιγράμματα μορφής και προσθέτουν τον όγκο στα χείλια.

Παρακαλώ προσθέστε το whatsapp μου για να πάρετε περισσότεροι:

Elsa +8613153138022

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Hyaluronidase εγχύσεων Liporase λύση σκονών για Dissloving θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.