Πολυ-λ-γαλακτική όξινη PLLA πλαστική του προσώπου χειρουργική επέμβαση  για τον ανελκυστήρα άκρης

Πολυ-λ-γαλακτική όξινη PLLA πλαστική του προσώπου χειρουργική επέμβαση για τον ανελκυστήρα άκρης

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: CE ISO

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 2 μπουκάλι
Τιμή: usd25/bottle
Συσκευασία λεπτομέρειες: κάθε κιβώτιο περιλαμβάνει 10 μπουκάλια
Χρόνος παράδοσης: 5~7 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 κιβώτια την εβδομάδα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Λειτουργία: Υποκινήστε την αναγέννηση κολλαγόνων Υλικό: Πολυ-λ-γαλακτικό οξύ
404 Not Found: πρόσωπο και σώμα Μορφή: σκόνη
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2 έτη
Υψηλό φως:

πολυ-λ-γαλακτικό όξινο PLLA

,

Ανελκυστήρας πολυ-λ-γαλακτικό όξινο PLLA άκρης

,

Πολυ υλικό πληρώσεως γαλακτικού οξέος λ ανελκυστήρων άκρης

Περιγραφή προϊόντων

Τι είναι ;

Η του προσώπου παχιά απώλεια (λιποατροφία), είναι ένας ηλικιακός όρος που μπορεί να οδηγήσει στις προεξέχουσες του προσώπου πτυχές, τα βυθισμένα μάτια, και τα κοίλα μάγουλα. Αισθητικοί στόχοι ® αυτές οι περιοχές για να διορθώσει ρηχό στις βαθιές του προσώπου ρυτίδες και τις πτυχές. Η επεξεργασία ταιριάζει στις nasolabial πτυχές (γραμμές χαμόγελου) μεταξύ της μύτης και του στόματος, οι γραμμές που πλαισιώνουν το στόμα (γραμμές μαριονετών), και ρυτίδες στο πηγούνι.
Το ® γίνεται από μια βιοσυμβατή ουσία γνωστή ως πολυ-λ-γαλακτικό οξύ, μια συνθετική έκδοση της ουσίας που παράγεται φυσικά από το σώμα κατά τη διάρκεια της άσκησης. Επειδή ® δεν προέρχεται από τα ανθρώπινα ή ζωικά προϊόντα, καμία δοκιμή δερμάτων δεν απαιτείται.

όνομα προϊόντων
εγχύσεων plla πολυ-λ-γαλακτικό όξινο φιαλιδίων π γαλακτικό οξύ λ πολυ για την πολυ έγχυση άκρης γαλακτικού οξέος σωμάτων
MOQ
2pcs
Αποτελέσματα
το δερμικό υλικό πληρώσεως, ρυτίδες αφαιρεί, υποκινεί την αναγέννηση του κολλαγόνου

Πολυ-λ-γαλακτική όξινη PLLA πλαστική του προσώπου χειρουργική επέμβαση  για τον ανελκυστήρα άκρης 0

Προορισμένος για:
* Βαθιές ρυτίδες και πτυχές
* Γραμμές μαριονετών
* Nasolabial πτυχές
* Ναοί
* Μάγουλα
* Γούρνα δακρυ'ων
* Αύξηση όγκου
* Ωοειδής χάραξη περιγράμματος
* Χαλαρή μείωση δερμάτων
* Σημάδια ακμής
* Βυθισμένα μάγουλα

Πολυ-λ-γαλακτική όξινη PLLA πλαστική του προσώπου χειρουργική επέμβαση  για τον ανελκυστήρα άκρης 1

Οφέλη :

* Πολύ φυσικά και μακράς διαρκείας αποτελέσματα,
* Αποκαταστήστε την πληρότητα και το χαμένο όγκο σε ολόκληρο του προσώπου σας,
* Συμπληρώστε τις κοιλότητες κάτω από τα μάτια σας, τους ναούς, τα μάγουλα, το jawline και το πηγούνι σας κάνοντας σας να φανείτε και να αισθανθείτε νεώτερους
* Ομαλός έξω ζαρώνει γύρω από το στόμα

Διάρκεια της επίδρασης:
Το λειτουργεί με βαθμιαία να ενισχύσει το φυσικό βλέμμα σας, χάρι στην υποκίνηση αύξησης κολλαγόνων στο δέρμα. Οι ασθενείς μπορούν να απολαύσουν έναν νεώτερο, αναζωογονημένος ψάξτε μια περίοδο μέχρι 2 ετών.

Δράση του δερμικού υλικού πληρώσεως :

Το κύριο συστατικό σε είναι πολυ-λ-γαλακτικό οξύ, το οποίο υποκινεί την παραγωγή του κολλαγόνου από τα σωματικά κύτταρα με έναν φυσικό τρόπο. Κατά συνέπεια, το δέρμα σας φαίνεται ακτινοβόλο και. Το εκχύσιμο πήκτωμα είναι βιοσυμβατό και απολύτως βιοδιασπάσιμος, που κάνει το χρηματοκιβώτιο στη χρήση, μη – της εισβολής και μη – η χειρουργική επιλογή για το κολλαγόνο χάνει στο δέρμα και διόρθωση οποιωνδήποτε εμφανιζόμενων του προσώπου καταθλίψεων.

Τι μπορώ να αναμείνω μετά από να έχε PLLA;
Τα υλικά πληρώσεως PLLA είναι προσωρινά, μόνιμος μέχρι δύο έτη, ανάλογα με τον ασθενή. Οι περισσότεροι ασθενείς απαιτούν τις θεραπείες συντήρησης για να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Διαδικασία ®
Το πολυ-λ-γαλακτικό οξύ, το κύριο συστατικό ® έχει χρησιμοποιηθεί ιατρικά για πάνω από 25 έτη στην επεξεργασία και την επισκευή
του προσώπου σημάδια και ατέλειες περιγράμματος.
Το ® εγχέεται με μια αμβλιά βελόνα αποκαλούμενη κάννουλα για να αποφύγει ή τα σκάφη.
Για να αρχίσει, μια πορεία των επεξεργασιών απαιτείται και ο αριθμός επεξεργασιών που απαιτούνται θα εξαρτηθεί από την ηλικία και τον όρο δερμάτων. Άμεσα μετά από την επεξεργασία η πληρότητα οφείλεται ορατός στην αρχική διόγκωση και η περιεκτικότητα σε νερό του προϊόντος, επομένως, εσείς θα δει μια μείωση μερικών ημερών. Η υποκίνηση κολλαγόνων είναι μια αργή και βαθμιαία διαδικασία έτσι τα πρώτα πραγματικά αποτελέσματα μπορούν να παρατηρηθούν τέσσερις έως έξι εβδομάδες μετά από την πρώτη επεξεργασία. Παρακαλώ σημειώστε ότι σε μερικούς ασθενείς μια διαφορά μπορεί να μην είναι αξιοπρόσεχτη για περισσότερο από 6 εβδομάδες.
Τα αποτελέσματα των υλικών πληρώσεως ® είναι μακράς διαρκείας αλλά συντήρηση ανάγκης. Οι ασθενείς μπορούν κανονικά να επιστρέψουν στην εργασία αμέσως μετά από τη θεραπεία.
Το ® μπορεί να συνδυαστεί με άλλες επεξεργασίες. Ο συγχρονισμός οποιουδήποτε συνδυασμού επεξεργασιών θα συμφωνηθεί σχετικά με κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Πολυ-λ-γαλακτική όξινη PLLA πλαστική του προσώπου χειρουργική επέμβαση για τον ανελκυστήρα άκρης θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.