• Η Hyaluronic όξινη χειλικό Hyaluronidase λύση 10 φιαλίδια διαλύει
  • Η Hyaluronic όξινη χειλικό Hyaluronidase λύση 10 φιαλίδια διαλύει
  • Η Hyaluronic όξινη χειλικό Hyaluronidase λύση 10 φιαλίδια διαλύει
Η Hyaluronic όξινη χειλικό Hyaluronidase λύση 10 φιαλίδια διαλύει

Η Hyaluronic όξινη χειλικό Hyaluronidase λύση 10 φιαλίδια διαλύει

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Νότια Κορέα
Μάρκα: Liporase
Αριθμό μοντέλου: 10 φιαλίδια κάθε κιβώτιο

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κιβώτιο
Τιμή: usd50/box
Συσκευασία λεπτομέρειες: Box+Bottle
Χρόνος παράδοσης: 5~8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5.000 κιβώτιο/εβδομάδα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: το δερμικό υλικό πληρώσεως 10 φιαλιδίων διαλύει Hyaluronidase χειλικών εγχύσεων σκονών τη Hyaluronic Χρήση: Σώμα, στήθος, ΛΑΙΜΟΣ, ΜΑΤΙ, χείλια, μύτη, πόδι, χέρι, πρόσωπο, γλουτοί
Λειτουργία: αφαιρέστε το σώμα που παραμένει hayluronic οξύ Συσκευασία: 10 φιαλίδια σε ένα κιβώτιο
Υλικό: Hyaluronic όξινο Lyase Εφαρμογή: Υαλουρονιδάση για ένεση
Μορφή: Δύναμη Χρώμα: Άσπρος
Υψηλό φως:

Hyaluronidase χειλικών εγχύσεων λύση

,

10 τα φιαλίδια διαλύουν Hyaluronidase τη λύση

Περιγραφή προϊόντων

το δερμικό υλικό πληρώσεως 10 φιαλιδίων διαλύει Hyaluronidase χειλικών εγχύσεων σκονών τη Hyaluronic όξινη λύση

Περιγραφή προϊόντων

Hyaluronic όξινο lyase, επίσης γνωστό ως hyaluronidase ή hyaluronidase για την έγχυση, είναι ένα ένζυμο που υδρολύει το hyaluronic οξύ. Hyaluronic όξινο lyase είναι ένα φυσικό ένζυμο που υδρολύει το hyaluronic οξύ. Αποβάλλει την έγχυση των ακατάλληλων μερών, και αποβάλλει την υπερβολική έγχυση του hyaluronic οξέος, με συνέπεια ένα ποσοστό αποβολών 90%. Χρησιμοποιείται κυρίως για να επισκευάσει την αποτυχία του hyaluronic όξινου σχήματος. Hyaluronic όξινο lysase είναι μια ουσία που διαλύει το hyaluronic οξύ. Μετά από τη hyaluronic όξινη έγχυση, δεν αισθάνομαι πολύ καλά μετά από cosmetology. Το μπορεί να διαλύσει στο hyaluronic οξύ μέσα σε 48 ώρες και να γεμίσουν έπειτα πάλι με το hyaluronic οξύ.

Όνομα προϊόντων Hyaluronidase Liporase
Συσκευασία 10vials σε ένα κιβώτιο
Μέγεθος 3*4*8cm
Εμφάνιση Άσπρη σκόνη
Βάρος 0.3kg/box
Όγκος 1500 μονάδες/φιαλίδιο

Χρήσεις & αποτελέσματα

Η Hyaluronic όξινη χειλικό Hyaluronidase λύση 10 φιαλίδια διαλύει 0

•Το μίγμα 3cc αλατούχου σε 1 φιαλίδιο Hyaluronidase, αυτό θα μπορούσε disslove 3cc του hyaluronic οξέος.

•Hyaluronidase εγχέεται, μαζί με τη λιδοκαΐνη (και μερικές φορές την επινεφρίνη), στην περιοχή όπου το υλικό πληρώσεως πρέπει να διαλυθεί. •Το Hyaluronic όξινο υλικό πληρώσεως θα αρχίσει να είναι διαλύει αμέσως, και θα είναι απορροφά από το σώμα σε μερικές ώρες.

Η Hyaluronic όξινη χειλικό Hyaluronidase λύση 10 φιαλίδια διαλύει 1

•Χτίστε τον αντίκτυπο της επεξεργασίας της ΔΕΗ για την παχιά εκκένωση: συνδυάστε 2 φιαλλίδια της ΔΕΗ με 1 φιαλίδιο Liporase.

•Επεξεργασία LLD για την παχιά εκκένωση (ως επεξεργασία της ΔΕΗ) Για το λίπος στομαχιών: χρησιμοποιήστε 4~6 φιαλίδια, υφάλμυρο νερό μίγματος 1cc με 1 φιαλίδιο Liporase. Ο ασθενής οφείλει να καθορίσει και να εμποτίσει στο παχύ στρώμα σε ένα κάθετο ρουλεμάν. Η συμπίεση με τα δάχτυλα για κάθε 8~10cm και εμποτίζει σε ένα κάθετο ρουλεμάν με τη βελόνα 26G. Μπορέστε να είστε μιά φορά την εβδομάδα για 2~4 φορές για την επεξεργασία. •Το Liporase έχει το δέμα λιγότερη διόγκωση, ενόχληση και το βασανιστήριο, αντιπαρέβαλε με την επεξεργασία της ΔΕΗ. Έναντι της ΔΕΗ, το λιγότερο ποσό είναι εμποτισμένο στο ίδιο έδαφος, είναι συνεπώς λιγότερο ψυχορραγώντας για τους ασθενείς.

• Η υποδόρια έγχυση (μαζική υποδόρια έγχυση) διαλύει 1.500 I.U. ως hyaluronidase σε 1 μιλ. του νερού για την έγχυση ή τη φυσιολογική αλατούχο έγχυση, και εγχέει στην επηρεασθείσα περιοχή πρίν αρχίζει την υποδόρια έγχυση, ή στην αρχή της έγχυσης σε έναν σωλήνα περίπου 2 εκατ. επάνω από τη βελόνα εγχύσεων. Όταν διαχειριμένος 500-1000 μιλ. του σφρίγους, 1.500 I.U. είναι κατάλληλα. Στα παιδιά και τους ηλικιωμένους, το ποσοστό και η συνολική δόση των ρευστών πρέπει να ελεγχθούν προσεκτικά, ειδικά στην περίπτωση της νεφρικής εξασθένισης.

Η υποδόρια ή έγχυση μυών διαλύει 1.500 I.U. Glutamate άμεσα στη λύση που αντιμετωπίζεται.

Το τοπικό αναισθητικό διαλύει σε 1.500 I.U. της τοπικής έγχυσης αναισθητικού. Για την οφθαλμική χρήση, μια συγκέντρωση

15 I.U./mL συστήνεται.

Το Extravasation εάν η διάχυση εμφανίζεται παρά topically, διαλύει 1.500 I.U. του pylori Λ. σε 1 μιλ. του νερού ή της φυσιολογικής αλατούχου λύσης και διεισδύει το τραύμα το συντομότερο δυνατό μετά από την αγγειακή εκροή.

• Το αιμάτωμα διαλύει 1.500 I.U. σε 1 μιλ. του νερού για την έγχυση ή την αλατούχο λύση και διεισδύει την επηρεασθείσα περιοχή. Αυτό το φάρμακο διαλύεται στη λύση που αντιμετωπίζεται με περίπου 1 μιλ. του νερού για την έγχυση αμέσως πριν τη χρήση. Οι υποδόριες εγχύσεις πρέπει να είναι isotonic με το extracellular ρευστό στο σώμα. Μπορεί να συνδυαστεί με τις συνήθως χρησιμοποιημένες εγχύσεις. Ένας μεγάλος αριθμός υποδόριων εγχύσεων έχει αναφερθεί με φυσιολογικό αλατούχο, 0,18% γλυκόζη χλωριούχου νατρίου 4%, 0,45% χλωριούχο νάτριο 2,5% έγχυση γλυκόζης και γλυκόζης 5%. Το κάλιο χορηγείται σε 34 mmol/το Λ στη isotonic γλυκόζη ή φυσιολογικό αλατούχο. Ρευστός-περιέχοντας τα ρευστά είναι καταλληλότερος από τα ρευστός-ελεύθερα ρευστά και δεν πρέπει να εγχθεί πάρα πολύ γρήγορα. Χρησιμοποιείται σε σχέση με με τη μορφίνη, το diamorphine, το hydromorphine, τη χλωροπρομαζίνη, το metoclopramide, το promazine, το dexamethasone, τα τοπικές αναισθητικά και την επινεφρίνη.

Η Hyaluronic όξινη χειλικό Hyaluronidase λύση 10 φιαλίδια διαλύει 2

Η επιχείρησή μας

Το Fosyderm είναι μια επαγγελματική επιχείρηση που εστιάζει στην ανάπτυξη ιατρικού και για να μεταχειριστεί τα σημάδια της γήρανσης. Αποτελούνται από το διασυνδεμένο hyaluronic οξύ από ένα μη ζωικός-βασισμένο πήκτωμα εκταρίου. Το πήκτωμα είναι σαφές, άχρωμο και βιοδιασπάσιμο. Τα προϊόντα αναπτύσσονται στις ομαλές περιλήψεις και τη ρυτίδα, του προσώπου περιγράμματα μορφής και προσθέτουν τον όγκο στα χείλια

RFQ

Q: Ποιο είναι το MOQ;

Α: MOQ είναι μόνο ένα ΚΙΒΏΤΙΟ!

Q: Πόσο καιρό η σύνοδος επεξεργασίας θα πάρει;

Α: Είναι μια πολύ γρήγορη και εύκολη διαδικασία που αντιμετωπίζεται από Liporase Hyaluronidase την έγχυση. Η επεξεργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί αμέσως. Μια επεξεργασία διαρκεί γενικά 30 λεπτά.

Q: Πόσο καιρό θα με πάρει για να λάβει τα αγαθά;

Α: Περίπου 3-7days

Το Whatsapp μου: +86 130 6401 5902, οποιεσδήποτε ανάγκες, υποδοχή για να μας έρθει σε επαφή με!

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Η Hyaluronic όξινη χειλικό Hyaluronidase λύση 10 φιαλίδια διαλύει θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.